Over ons

Psoriasis.nl wordt u aangeboden door LEO Pharma bv. Deze website draagt bij aan de missie van LEO Pharma: mensen helpen een gezonde huid te krijgen.

LEO Pharma is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de dermatologie. De dermatologische producten van LEO Pharma zijn gericht op de behandeling van psoriasis, bacteriële huidinfecties, eczeem en actinische keratose en zijn in meer dan 100 landen verkrijgbaar.

LEO Pharma is volledig in handen van de LEO Stichting en is onafhankelijk van extern kapitaal. Dit maakt het mogelijk om lange termijn investeringen te kunnen doen, investeringen die gericht zijn op het verbeteren van kwaliteit van leven van mensen met huidaandoeningen. Bijvoorbeeld door de ontwikkelingen van nieuwe medicijnen, het verbeteren van reeds bestaande producten, het faciliteren van goede voorlichting over het ziektebeeld en het juiste gebruik van medicatie.

Want een huidaandoening hebben gaat verder dan alleen het gebruiken van een medicijn. Daarom investeert LEO Pharma ook in het bieden van services en diensten die verder gaan dan medicatiegebruik; services die gericht zijn op het mensen verder helpen bij het leven met hun chronische aandoening. Een voorbeeld van deze services is het platform psoriasis.nl.

Psoriasis.nl: een platform dat bedoeld is om mensen met psoriasis of hun omgeving te helpen bij de eerste vragen bij psoriasis. Eerste hulp bij psoriasis, omgaan met psoriasis.

Meer informatie over LEO Pharma vindt u op de website, of bekijk onderstaande video.

Contactgegevens:

LEO Pharma bv
John M. Keynesplein 5
1066 EP Amsterdam
020 – 510 41 41
leo-pharma.nl@leo-pharma.com

LEO® 2016 MAT-04658, NLDERM16027, MAT-07044 ©LEO ALL TRADEMARKS MENTIONED BELONG TO THE LEO GROUP.

HomeOver ons